RamissioHU BLOG

Idült tubotympanalis gennyes közpéfülgyulladás


Elnézést kérek minden olyan személytől, aki veszi a fáradtságot és elolvassa egy kicsit hosszúra sikeredett írásom/történetem, ami tele van száraz tényekkel, de szükségesnek tartottam mindent leírni/idézni, hogy mondandómat alátámasszam! Remélem mire a végére érnek, ha nem is annyira mint én, de lelkesek lesznek ők is egy ici-picit!

Szőke Attila: RAMISSIO REVITALIZE TERMÉKTAPASZTALAT

Jobb fülem bedugulásával 2015.06.19-én jelentkeztem a fül-orr-gégészeten.

Ambuláns kezelőlapjaimon az alábbiak állnak:

Diagnózis (hát messze nem az volt, mint amit én gondoltam):
"Idült tubotympanalis gennyes közpéfülgyulladás"

1. Therápia:
"Mikroszkópos fülv:J.o. hallójáratban nyálkás váladék, felázott hallójárat, felázott vérbő, vastag dh. Dh-a elülső-alsó részén borsnyi perf."

"Helyi kezelés: leszívás, Ciloxan fülcsepp"

2. Therápia (2015.06.24.):

"Mikroszkópos fülv: Jo. hallójáratban nyálkás váladék, felázott hallójárat, felázott vérbő, vastag dh. Dh-a elülső-alsó részén borsnyi perf."

"Helyi kezelés: leszívás, Ciloxan fülcsepp"

3. Therápia (2015.06.29.):

"Mikroszkópos fülv: Jo. hallójáratban nyálkás váladék, felázott hallójárat, felázott vérbő, vastag dh. Dh-a elülső-alsó részén borsnyi perforáció."

"Helyi kezelés: leszívás, Ciloxan fülcsepp"

4. Therápia (2015.07.02.):

"Helyi kezelés, leszívás perforáció szélét TCA-val edzzük."

5. Therápia (2015.07.06.):

"Helyi kezelés, leszívás perforáció szélét TCA-val edzzük, Bórsavpor."

Mivel súlyfelesleggel "küszködöm", ezért 2015.07.05-én este Kore Éva rábeszélt, hogy kezdjem el fogyasztani a RAMISSIO-REVITALIZE-t, ami aloe vera-t, agave-t és acai-t tartalmaz, melyek jótékony hatással vannak a szervezetre, többek között a fogyásra is. Ráálltam a dologra és még akkor este be is szereztem tőle, viszont én ezt csak péntek-szombat magasságában (nem emlékszem pontosan), azaz 07.10-én, 07.11-én reggel (nem igazán tudom, hogy miért vártam eddig), éhgyomorra kezdtem el fogyasztani 1 kupaknyit, azaz 30 ml-t, amit azóta minden reggel megtettem.

6. Therápia (2015.07.13.):


"Helyi kezelés, leszívás perforáció szélét TCA-val edzzük, Bórsavpor."

A doki ezen a kontrollon megjegyezte, hogy nem érti miért nem gyógyul, mostanra már rég be kellett volna gyógyulnia. Valószínűleg már csak műtéttel tudja majd csak bezárni, mert úgy látszik magától nem akar. Úgy döntött, hogy arckoponya CT-vizsgálatra küld, az majd megmutatja, hogy mi lehet a gond. Időpontot kért nekem telefonon, amit 2015.07.31. reggelre meg is kapott/kaptam. Mivel az majd 3 hét múlva lesz, ezért azt mondta, hogy: "bár sokat nem várok tőle, de 1 hét múlva azért jöjjön kontrollra, hogy megnézzem".

7. Therápia (2015.07.20.):
"Mikroszkópos fülvizsgálat: hallójáratban kevés, beszáradt váladék, dobhártya hátsó-alsó negyedében lévő perforáció jelentősen megkisebbedett, csaknem záródott.

"Helyi kezelés, leszívás, Bórsavpor."

Miután megtudtam, hogy a dobhártyám csaknem teljesen záródott, rákérdeztem, hogy ezek után kell-e CT-vizsgálatra mennem, amire azt válaszolta, hogy igen, nézzük meg és az majd megmutatja, hogy kell-e műteni.

Hazaérve - mivel semmi más változás nem történt a kezelés megkezdése óta - elővettem a REVITALIZE leírását és ott sok-sok jótékony hatásai között döbbenve olvastam, hogy (kiemelve belőle a számomra érdekes részt):

"az ALOE VERA ...gyorsítja a gyógyulást..."
"Főbb gyógyító tulajdonságai:
- serkenti a sejtnövekedést."

Ezek után kíváncsian és reményekkel telve vártam július 31-ét.

8. Therápia (2015.07.31.):
"Mikroszkópos fülv:J.o. hallójárat váladékmentes, perf. záródott."

"Co.: panasz esetén"

A fent leírtakhoz nem igazán tudok mit hozzátenni. Számomra a fent leírtak, ambuláns kezelőlapjaimból idézettek, mindennél többet mondanak! 3,5 hétig nem történt semmi, műtétet helyeztek kilátásba, mivel a hallásomat/doghártyámat az orvos szerint, a fenti kezelések után semmi mással nem lehet helyreállítani, csak azzal. Mondanom sem kell, hogy nem repdestem az örömtől, mert ki az, aki szeretné megműtetni magát, én biztosan nem tartozom közéjük. Egy kicsit elkeseredtem. Ha műteni kell, hát akkor műteni kell. Abban az 1 hétben kezdtem sorsomba beletörődni, mert ha van rá mód, akkor a hallásom kérem vissza!

Viszont most madarat lehet velem fogatni, mert az egy dolog, hogy nem kell műteni, de azért nem, mert meggyógyult a dobhártyám! Ezt szerintem nem másnak, mint a REVITALIZE-nek köszönhetem!!! KÖSZÖNÖM!!! Mind neki, mind pedig Évának, hogy rábeszélt erre a csodás italra!!!Média száma
0
Megtekintés
6673 / 86
Dátum
2015-11-30
Tartalom azonosító
10439
ED